Durf jij helemaal jezelf te zijn of pas je je vaak aan? En wat betekent het voor jezelf en je relaties als je het masker afzet en je eigen waarheid gaat leven?

Vorige week was ik een dagje op het strand. Omdat ik in het oosten van het land woon, kom ik niet regelmatig aan de kust. Ik probeer minstens 1 keer per half jaar mezelf een dagje strand cadeau te geven, omdat ik er zo van hou!

Dit keer ging ik ook echt om mijn hoofd leeg te maken. Er gebeurt veel in mijn leven op dit moment op verschillende vlakken. Op relatie gebied had ik nog wat dingen voor mezelf uit te zoeken. Ik kwam een artikel tegen in de Happinez over relaties en de mogelijkheden bij nieuwe maan. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, het oude achter je laten. Dat is precies wat ik nu voel. Opnieuw kijken naar mijn relaties, wat ze mij bieden, wat ik kan geven en of dat nog steeds in balans is. Meer en meer ga ik kiezen voor mezelf. Voor mijn eigen geluk en waar ik plezier aan beleef. Niet bezig zijn met wat anderen daarvan vinden, maar het bekijken vanuit mezelf. Natuurlijk wel met respect voor de ander, want dat vind ik wel belangrijk.  

Hoe meer ik dat doe, hoe dichter ik bij mijn natuurlijke zelf kom. En het leuke is, dat deze mindset ook de voor mij juiste mensen aantrekt. De mensen die mij zien zoals ik werkelijk ben. En degene die daar niks mee kunnen die verdwijnen wat meer op de achtergrond.

Ik weet dat er veel mensen zijn die met dit thema worstelen. Wie ben ik echt? Wat wil ik eigenlijk? Doe ik dit voor mezelf of meer voor de ander of voor de waardering die ik ervoor krijg? En hoe gelukkig maakt mij dat echt?

Vragen waar je zelf soms niet uitkomt, over piekert en waar je het niet met iedereen over kan hebben. Juist omdat ik weet hoe je ermee kan worstelen, weet ik ook hoe belangrijk het is dit met iemand te delen. Als coach wil ik jouw verder helpen. Ik stel vragen, spiegel en laat je bewust naar jezelf kijken. We gaan aan de slag met de relatie met jezelf, de mensen om je heen en je omgeving. Weg met het masker en laten zien wie je echt bent!

Wil je een keer gratis kennismaken, dat kan! Je kan me mailen op enjoying.coach@gmail.com of stuur een persoonlijk berichtje op Facebook.

Op woensdag 12 december organiseer ik een stiltewandeling. Ik nodig je uit mee te wandelen en te ervaren wat stilte met jou doet. Op de volgende link vind je meer informatie: https://www.facebook.com/events/1291593134315067/