Over mij

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

– Marianne Williamson

Deze tekst kreeg ik van een vriendin in Barcelona toen ik besloot naar Nederland terug te gaan. Dat was de eerste keer dat ik de tekst las en werd er diep door geraakt.  Omdat ik wist dat het waar was en ik er ook meer naar wilde leven. Vanaf die tijd ben ik bewust stappen gaan zetten en nu laat ik mijn licht steeds meer schijnen!

Mijn missie is om ook anderen te laten stralen. Niet te leven vanuit angst, maar met liefde en vertrouwen. Plezier maken, doen wat je leuk vind en een betekenisvol leven hebben. Ik noem dat passie!  En zoals in de tekst, als jij je licht laat schijnen, gaan anderen dat ook doen. Dan is er verbinding.

Ik ben Joyce, trotse moeder van Kay, 7 jaar. Ik ben alleenstaand en doe de opvoeding volledig zelf. Dat is soms pittig, maar ook genieten! Door mijn hart te volgen en te kiezen voor het indelen van mijn eigen tijd, is onze basis thuis alleen maar sterker geworden. Nu is het tijd om anderen te inspireren.

Liefs Joyce

Aanbod: Enjoying gratis inspiratie sessie

Graag ga ik met jou in gesprek over de onderwerpen waar jij mee zit. Denk aan onderwerpen als stress, perfectionisme, schuldgevoel en relaties.

We bespreken:
• Waar je nu staat
• Waar je naartoe wilt
• Wat daar voor nodig is

Dit kunnen we doen onder het genot van een kop koffie in Deventer en omgeving of we gaan meteen wandelen in de natuur. Als je overweegt een 1 op 1 traject aan te gaan is deze inspiratiesessie een mooie manier om mij te leren kennen en te zien of het traject wat voor je is. Dit is een gesprek van een uur en is helemaal gratis.

Aanbod: Enjoying traject 1 op 1

Voel jij je vaak gehaast of gestrest? Kan je niet (meer) voluit genieten van je werk, je partner, je kinderen of je sociale activiteiten? Is het een chaos in je hoofd? Wil je graag meer energie en je gezonder voelen?

Ga dan met mij mee de natuur in.

In dit traject ben ik er echt voor jou. Ik luister, stel je vragen en daag je uit eerlijk naar jezelf en je leven te kijken. Al mijn gesprekken zijn buiten in de natuur. Uit onderzoeken blijkt dat de natuur ons rust geeft, je ervaart minder stress en je hoeft er verder niks. Door naast elkaar te wandelen ervaren velen dat het makkelijker is om over jezelf te praten, omdat je elkaar niet steeds aankijkt. Door de fysieke beweging, kom je ook van binnenuit makkelijker in beweging. Samen met jou kijk ik waar je vraag ligt en waar je naartoe wilt werken.

Kosten
Traject van 4 gesprekken: 545 euro
Traject van 6 gesprekken: 795 euro

Aanbod: Enjoying Mindful wandeling

We leven in een tijd waar alles snel gaat en we moeten presteren. Het meest vragen we dat van onszelf. Hoe heerlijk is het als je dit kan loslaten. Niks moeten, je lichaam voelen en al je zintuigen hun werk laten doen. Aandacht voor jezelf, want dat verdien je!

Loop jij ook een keer mee?

Tijdens de wandeling komen onder andere de volgende elementen aan bod:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Ontspanningsoefeningen
  • Meditatie
  • Beweging
  • Plezier
  • Samen zijn / verbinding

We verzamelen op een plek in de omgeving van Deventer. We lopen 1,5 uur in een tempo dat voor iedereen goed voelt. Ervaring in mindfulness en meditatie is niet nodig.

Kosten zijn 10 euro per persoon.

Ik vraag je goede wandelschoenen aan te trekken en een flesje water mee te nemen.

Aanbod: Enjoying workshops

Ik geef diverse workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stilte en beweging. Mijn voornaamste doel hierin is om jezelf beter te leren kennen en dat je hierdoor dicht bij jezelf kan blijven in alles wat je doet. En meer rust en stilte inbouwen in je dagelijkse drukke leven.

De thema’s en werkvormen kunnen verschillen.

Actuele workshop
Op dit moment nog geen data bekend.